Troels Philip Jensen fra Adform (Pressefoto)
Breaking news

Rekordår for nordisk adtech-selskap – én milliard i årlig omsetning er innen rekkevidde

Det danske adtech-selskapet Adform leverer tidenes beste resultat.

I 2021 omsatte Adform for cirka 650 millioner danske kroner med et overskudd på 86 millioner danske kroner. I norske kroner er det cirka 895 millioner i omsetning og et resultat på 118 millioner kroner.

Overskuddet økte i fjor med over 600 prosent.

– I dag har vi et mye mer strømlinjeformet, effektivt og produktivt selskap. Dette fordi vi har vært i hele selskapet – ledelse, HR, forretnings- og produktutvikling, salg og markedsføring. Hver eneste stein er snudd, og stikkordene har vært profesjonalisering, automatisering og systematisk bruk av data på alle nivåer, sier administrerende direktør Troels Philip Jensen i pressemeldingen som kom ut sammen med de rekordsterke resultatene.

Adform har det siste året blant annet lansert løsningen ID Fusion. Dette er et verktøy for å jobbe med førstepartsdata i digital annonsering.

– Vi er i et marked i rivende utvikling, men også et marked med økende kompleksitet. Den digitale markedsføreren har de siste årene måttet forholde seg til et hav av utfordringer med blant annet GDPR, personvern og utfasing av tredjeparts informasjonskapsler. Her er Adform sterkt posisjonert med vår teknologi, som blant annet forbereder markedsførere på en verden uten tredjeparts informasjonskapsler og er utviklet som en direkte respons på det fragmenterte identitetslandskapet, sier Louise Kloster, Senior Vice President for Global Marketing i Adform.

Commercial on Martech