Emil Kristensen (t.v), John Tedesco og Mogens Møller (Foto: Drip)
Breaking news

150 norske selskaper på kundelisten til det danske tech-selskapet som nå har blitt amerikansk

Nylig ble det danske selskapet Sleeknote solgt til marketing automation-selskapet Drip. Med-gründer Mogens Møller mener salget er positivt for deres mange norske kunder.

I forrige uke ble det kjent at Sleeknote har falt i amerikanske hender: Sleeknote slukes av amerikansk martech-selskap.

Sleeknote har i dag cirka 2500 kunder, hvorav cirka 150 av dem er norske. Blant de største er Elgiganten/Elkjøp, Extra-leker.no og Magasinet.no.

Vi tok kontakt med Mogens Møller som er medgründer og CEO i Sleeknote, for å høre hans tanker om hvordan salget til Drip påvirker deres norske kunder og selskapets pågående satsing i Norden.

– Det vil ikke påvirke våre nåværende kunder i Sleeknote. De kan fortsatt bruke Sleeknote, bruke vår ekstraordinært gode kundeservice, bruke alle våre produkter og features – alt sammen til nøyaktig samme pris som i dag, reklamerer Møller.

– Så altså, ingen endringer.

Syv partnere som nå blir del av Drip

For nordmenn som har jobbet med ehandel i noen år, er Sleeknote et kjent selskap – men også Mogens Møller er selv også velkjent. Han har holdt en rekke foredrag på norske ehandelskonferanser. Også hans med-gründer Emil Kristensen har vært å se på norske scener.

Møller påpeker at raderparet likevel ikke skal ha all æren for utviklingen av selskapet.

– Vi var syv partnere i Sleeknote: Mogens Møller, Patrick Moog, Emil Kristensen, Daniel Aarup, Asger Eriksen, Jens Trillingsgaard, Kurt Rodtborg, oppsummerer Mogens Møller.

– Alle founders, alle ledere og alle ansatte i Sleeknote blir værende og fortsetter på den nye reisen sammen med Drip. Faktisk flytter vi i april inn i et nytt kontor i Aarhus, som er tre ganger så stort som vårt nåværende kontor. Så Norden er og blir fortsatt et meget viktig marked for oss.

Varsler voldsom satsing

I Drip blir Emil Kristensen markedsdirektør for hele Drip, mens Mogens Møller fortsetter som direktør for Drip Europe (det gamle Sleeknote) med den velklingende tittelen President of Drip Europe. Både Mogens Møller og Kristensen vil inngå i toppledelsen i Drip og rapportere direkte til CEO, John Tedesco.

Over tid vil Drip og Sleeknote bygge de to produktene tettere og tettere sammen.

– Vårt mål er at Drip skal bli verdens beste Marketing Automation Platform for ehandel. Og tro meg, det kommer vi til å bli!

Kjennskapen til Drip-plattformen skal samtidig bli bedre på denne siden av Atlanterhavet, varsler Møller.

– Merkevaren Drip skal styrkes voldsomt i Norden. Drip er i dag klart størst i USA.

Commercial on Martech