Johan Rutgersson (styreleder Familjekortet), Gabriela Saavedre (daglig leder Familjekortet), Johan Svensson (daglig leder Ehandel) og Frida Bäckström (ehandelsansvarig hos LRF Media).
Breaking news

Ehandelsinvestor satser på småbarnsfamilier

Familjekortet.se får med seg en ny medeier med langt over middels god kunnskap om ehandel.

Ehandel Growth investerer i selskaper som skaper verdier for ehandlere og har i 2022 investert i selskapene Easy Peasy og Showroom. Nå investerer de i nettportalen Familjekortet.se.

Ehandel Growth er en del av merkevaren Ehandel som også eier nettavisene Ehandel.se og Ehandel.com.

Familjekortet.se ble startet i 2015 og har over 218 000 tilknyttede familier som benytter seg av fordeler og tilbud fra ulike merker og ehandlere.

Johan Rutgersson, som er styreleder og medeier i Familjekortet, ønsker Ehandel Growth velkommen som medeier.

– Det som startet som en idé har med årene vokst til Sveriges største fordelsside for barnefamilier. Tanken med Familjekortet.se har fra starten vært å hjelpe kjøpmenn å nå en tydelig målgruppe gjennom støyen. Å kunne ta neste steg i denne bedriftsreisen sammen med en sterk aktør som Ehandel er noe vi er veldig stolte av og ser at det skaper ytterligere forutsetninger for suksess.

Selskapene opplyser ikke hvor stor andel av Familjekortet som nå havner i Ehandel Growth sine hender og til hvilken pris.

Commercial on Martech