Podcast

Hva er egentlig Google Weekly Ads? Og hvordan samle inn flere kundeanmeldelser?

I denne episoden av Markedsføringspodden ser de to programlederne nærmere på to temaer, nemlig Google Weekly Ads og kundeanmeldelser.

I denne episoden av Markedsføringspodden forteller Even Ødegård og Eiving Bodding mer om Google Weekly Ads som de mener at kan bli en utfordrer til Finn.no, der brukerne kan selge for eksempel sin bil via søkemotoren.

I samme episode prater markedsføringsduoen om kundeanmeldelser, fordelene med dette og sist, men ikke minst hvordan man samler inn kundeanmeldelser. Aller viktigst i denne sammenhengen er noe så enkelt som å spørre så raskt som mulig etter handlingen.

Kundeanmeldelser er noe man gjerne forbinder med netthandel og hotellportaler, men i denne episoden forteller Even Ødegård også hvordan han hjalp en tannleger å samle flere kundeanmeldelser ved hjelp av Google My Business.

Og har man kundeanmeldelser åpner dette også muligheter for å bruke det brukergenererte innholdet i egen annonsering. Og hvor farlig er det egentlig med negative kundeanmeldelser?

Commercial on Martech