Marianne Bratt Ricketts (Foto: Vibbio)
Breaking news

Marianne Bratt Ricketts selger livsverket sitt til USA

Vibbio-gründer Marianne Bratt Ricketts selger selskapet sitt til amerikanske ON24.

VIBBIO gjør det mulig for bedrifter å lage og redigere profesjonelle videoer uten behov for erfaring.

– Vi er glade for å ønske det talentfulle VIBBIO-teamet velkommen til ON24, sier Sharat Sharan, grunnlegger og administrerende direktør i ON24 som nå blir de nye eierne av VIBBIO, i en pressemelding.

ON24 er en stor amerikansk salgs- og markedsføringsplattform for digitalt engasjement. ON24 har mer enn 2100 kunder over hele verden, inkludert 3 av de 5 største globale teknologiselskapene, 4 av de 5 største amerikanske bankene, 3 av de 5 største globale helseselskapene og 3 av de 5 største globale industriprodusentene, opplyser selskapet.

– Vi fortsetter å investere i å bygge den kraftigste salgs- og markedsføringsplattformen for å engasjere publikum på nye måter og levere større innsikt på tvers av kjøperreisen. VIBBIO vil legge videoinnhold i hendene på hver selger og markedsfører for å forlenge levetiden til deres ON24 digitale opplevelser og få kontakt med publikum i flere digitale kanaler.

Ifølge pressemeldingen vil en integrering av VIBBIO med ON24-plattformen hjelpe bedrifter med å gjøre personlige, merkede videoer til en kjernedel av deres generelle salgs- og markedsføringsstrategier.

Det er ikke kjent hvor mye ON24 betaler for VIBBIO.

Commercial on Martech