Alf Kristian Amundsen fra Profrakt (Foto: Profrakt)
Nyhet

Ny avtale bekreftet: Frakt-gründer sikrer seg tilgang til stor portefølje med nettbutikker

Profrakt og Mystore inngår et strategisk samarbeid, noe som innebærer at Profrakts fraktløsninger blir tilgjengelig for Mystores 1600 nettbutikker.

Profrakt har laget en løsning der mindre nettbutikker får tilgang til transportører som Bring og PostNord med fordelaktige priser. De får også tilgang til stjenester som sporing, lagerstyring og fraktetiketter.

Profrakt som inntil nylig hadde cirka 600 kunder på sin plattformen kan trolig med den nye avtalen, sikte enda høyere enn fjorårets omsetning på 49 millioner kroner. 

– Avtalen med Profrakt markerer et paradigmeskifte for våre kunder. Alt det tekniske er klart og implementert, og vi kan nå tilby våre 1600 nettbutikker markedets enkleste fraktløsning. Ikke bare er forholdene lagt til rette for at de skal kunne spare penger, men også få frigjort kapasitet til å konsentrere seg om det de kan best – å drive butikk, sier Lars Jacobsen som er administrerende direktør i Mystore, i en pressemelding.

Riktignok må hver og en av Mystores kunder selv velge om de vil ta i bruk den nye fraktavtalen, men med det Visma-eide selskapet som samarbeidspartner, sikter Profrakt mot 100 millioner kroner i omsetning allerede i år.

– Vi er veldig stolte over å annonsere dette viktige samarbeidet med Mystore – og må samtidig benytte anledningen til å skryte av deres tekniske team for utrulling og implementering. Frakt for nettbutikker skal være enkelt, og nå blir det potensielt enklere enn noen gang for de 1600 nettbutikkene i Mystores portefølje, sier Alf Kristian Amundsen, administrerende direktør i Profrakt.

Commercial on Martech