(Skjermdump fra webinaret 10.februar. Bildet er tatt like før juryen leste opp navnet på Norges beste nettbutikk i kategorien for de over 50 milliober kroner i omsetning.
Breaking news

Fagjuryen har talt: Her er Norges beste nettbutikker

Logistikkselskapet Bring har sammen med en fagjury kåret Norges beste nettbutikker. De store overraskelsene uteble da vinnerne i dag ble kronet.

På forhånd var det kjent at Get Inspired, Fjellsport og Linda Johansen var finalister til “Årets nettbutikk” i blant de med en omsetning på over 50 millioner kroner. I kategorien for de under 50 millioner kroner i omsetning, var Sapatos, Apotera og Zizzi finalister.

Juryarbeidet har blitt ledet av Kristin Dahl Hoffman som er markedsdirektør i divisjon E-handel og logistikk i Bring. Med seg i juryen har hun hatt med seg kjente ehandelsnavn som Vikki Nathalie Walle-Hansen, Monica Solberg, Roy-André Tollefsen, Torkel Johannesen, Ingvild Moen og Arnulf Refsnes.

En meget erfaren jury står bak Netthandelsprisene (Foto: Bring)

Totalt opplyser juryen at de har vurdert 1200 nettbutikker innen de fire områdene kjøpsopplevelse, forretningsmodell, innovasjon og markedsføring.

Juryen avslørte først vinnerne i kategorien for nettbutikker med en omsetning under 50 millioner kroner. Helt til topps gikk Apotera.

Deretter var det den beste nettbutikken i kategorien blant de aller største. Til topps gikk Get Inspired for tredje gang.

– Denne nettbutikken har utmerket seg ved å utvikle seg og levere vekst år etter og år. De har god innsikt i kundemålgruppen. De ligger hele tiden i forkant og tenker forbedringer i alt de gjør, sa juryen i sin begrunnelse.

Commercial on Martech