Podcast med kommersielt innhold

Orkla Health lar ekspertene styre logistikken

Orkla Health mener at logistikkoperatørene er bedre på oppfyllelse og logistikk enn Orkla selv.

Orkla Health har flyttet logistikken for deres Nutrilett-merke til fulfilmentløsningen Bring Shelfless samme dag som vi møttes. Høyere krav på leveringstider fra kundene har fått Orkla til å flytte logistikken for Nutrilett fra Sverige til Norge for sine norske kunder.

Derfor har Orkla Health valgt å outsource logistikken til fulfilmentløsningen Bring Shelfless for å kunne fokusere på produktutvikling, markedsføring og logistikken i verdikjeden fra produksjon av produkter frem til varene er klare på lager istedenfor selve driften av lager, plukk og distribusjon.

Dette er et betalt samarbeid mellom Netthandelstrender og Bring Shelfless.

I denne episoden av podkasten Netthandelstrender snakker programleder Urban Lindstedt med Therese Arntsen, Head of Planning & Digital Supply Chain i Orkla Hälsa och Turid Mathisen, Major Account Manager i Bring Shelfless Nordic.

Orkla Health er nå Nordens største leverandør og markedsfører av helseprodukter som omega-3, vitamin- og mineraltilskudd, vektnedgang og sportsernæringsprodukter. Orkla Health tilbyr produkter som torskeleverolje til babyer og vitaminer eller mineraler til eldre. Selskapet opererer i Norden, Baltikum og Polen, men finnes også representert i flere andre land.

Shelfless er Brings fulfilmentløsning som tilbyr en totalløsning for logistikk. Shelfless tar seg av logistikken helt fra kunden klikker hjem en vare i nettbutikken og til den er levert eller returnert.

Commercial on Martech