Karl Fredrik Lund i Brandmaster. (Foto: Pressebilde fra Telia)
Breaking news

Norske Papirfly kjøper fransk DAM-selskap

Papirfly har i dag offentliggjort oppkjøpet av Keepeek, den franske markedslederen innen digital merkevareledelse.

Keepeek tilbyr en samarbeidsplattform for markedsførings- og kommunikasjonsteam, og hjelper dem å organisere, administrere og distribuere innhold.

Det globale markedet for denne typen løsninger er forventet å vokse i gjennomsnitt 10 prosent hevder Papirfly, og vil nå en verdi på om lag 1,3 milliarder euro i 2026. Oppkjøpet er en del av Papirflys satsning for å styrke sin posisjon som ledende utvikler av løsninger for merkevareledelse i Europa.

Papirfly, som er majoritetseid av Verdane, hjelper kunder som BMW, Unilever, Vodafone og IBM med å levere konsistent merkevarebygging på tvers av markedene og lokasjonene som selskapene er til stede i. Selskapet ble etablert i Norge for 20 år siden og er i dag til stede i åtte europeiske land. Papirfly hjelper 600 selskaper og én million brukere med å håndtere daglige utfordringer knyttet til merkevarebygging. 

– Vi er veldig glade for å gå sammen med Papirfly. Selskapet er velkjent for sin innovasjon og ekspertise innen merkevareledelse, og vi mener vår kunnskap innen digital forvaltning av merkevarer vil være et verdifullt tilskudd til plattform deres. Sammen vil vi kunne tilby kundene enda bedre løsninger og hjelpe dem med å oppnå målene sine mer effektivt, sier Thomas Larzilliere, administrerende direktør og gründer av Keepeek.

Med Keepeeks kunnskap og posisjon innen digital merkevareledelse – spesielt i de fransktalende delene av Europa, vil Papirfly kunne gi sine kunder et enda bedre tilbud, og hjelpe dem med å skape, forvalte og aktivere markedsmateriell på en effektiv måte på tvers av markeder.

– Sammen med Thomas og resten av Keepeek-teamet vil vi styrke tilbudet vårt til kunder i Frankrike betydelig, og integrere alle funksjonene i vår løsning med Keepeeks løsning for merkevareledelse. På den måten vil vi tilføre merverdi til Keepeeks imponerende liste over franske og internasjonale kunder, sier Karl Fredrik Lund, administrerende direktør i Papirfly.

Keepeeks kundeportefølje består av merkevarer som Yves Rocher, Airbus, Veolia, Orange og EDF.

Commercial on Martech