Kim Østergaard (Pressefoto)

Dansk martech-gründer solgte livsverket til norske Link Mobility – nå vil han investere i nye tech-selskaper

I fjor solgte Kim Østergaard MarketingPlatform til norske Link Mobility. Nå vil den danske tech-gründeren investere i nye selskaper.

Kim Østergaard har brukt de siste 10 årene på å bygge opp SaaS-selskapet MailPlatform
som senere byttet navn til MarketingPlatform. Selskapet ble i fjor solgt til norske Link Mobility for 13 millioner euro.

Kim Østergaard var på salgstidspunktet en betydelig aksjonær i selskapet. Nå skal pengene settes i arbeid.

Den danske tech-gründeren har nemlig etablert sitt eget investeringsselskap, Mindturn, som kun investerer i SaaS-selskaper med B2B-kunder med en abonnementsbasert forretningsmodell.

Den første investeringen til Mindturn var i Avecdo, som gjør det enklere å integrere produktfeeds mellomnettbutikk og markedsføringskanaler som Google, Pricerunner og Facebook. Mindturn eier nå 10 prosent av Avecdo.

Samme eierandel har selskapet sikret seg i ServiceStyring, som har utviklet en plattform for tjenestebedrifter som har behov for å administrere kalender, avtaler, dokumentasjon og fakturering. Ifølge Mindturn passer spesielt løsningen godt for bedrifter med kunder i abonnement eller tjeneste utført med en fast frekvens.

– Blant de mer enn 200 pitch decks vi har mottatt, oppdaget vi raskt potensialet i ServiceStyring. Der er enormt mye lim i løsningen. Sagt på en annen måte, ServiceStyring er en vital del av kundenes forretning, sier Kim Østergaard i en pressemelding.

Commercial on Martech