Linus Sandberg fra Leyder (Pressefoto fra Biggy AB / Jackie Dahl)
Breaking news

B2B-betaling: Linus Sandberg får 13 millioner kroner i ny kapital (og antyder Norge-satsing)

Ledyer tar inn 13 millioner svenske kroner for å øke veksttakten for sin B2B-betalingsløsning.

Kapitalen fra emisjonsrunden skal primært brukes til å vokse organisasjonen, videreutvikle produktet og utvide tilgjengeligheten av løsningene de neste årene, opplyser selskapet i en pressemelding Martech24 har fått tilsendt.

Hovedfokuset er fortsatt Sverige, men selskapet antyder at Norge, Finland og Danmark i fremtiden vil bli et satsingsområde uten å være spesifikk for når en offensiv vil finne sted.

Siden selskapet ble etablert i 2021 har Ledyer bygget og lansert sin plattform i det svenske markedet. Ledyer har særlig tiltrukket seg interesse fra B2B-selskaper som trenger en betalingsløsning, men også kjøpmenn som tidligere har rettet seg mot private forbrukere, men som nå ønsker å utvide virksomheten til også å nå bedrifter, kommuner, foreninger og andre virksomheter.

Linus Sandberg, grunnlegger og administrerende direktør i Ledyer er godt fornøyd med situasjonen.

– Vi er utrolig glade for å ha skaffet kapital og kan fortsette vår vekstreise. Vi har et sterkt momentum og opererer i et veldig spennende segment med sterkt potensial for vekst, til tross for dagens klima i økonomien.

Pengene kommer fra blant annet forretningsenglene Thomas og Joakim Ivarson, opplyser Ledyer.

Commercial on Martech