Tommy Sparøy fra Flow Solutions (t.v) og Gustaf Holm fra Svea. (Pressefoto / fotomontasje)
Nyhet fra partner

Betaling på nett: Ny avtale skal sikre nettbutikker bedre handleopplevelser

Svea inngår partnersamarbeid med Flow på betalingsløsninger.

Dette er en pressemelding fra vår partner Svea.

Svea er glad for å kunngjøre et strategisk partnerskap med Flow Solutions AS (Flow).

Samarbeidet innebærer i praksis integrasjonen av Svea Checkout i Flows ehandelsplattform, Shopware.

Denne integrasjonen vil gi forhandlere mulighet til å tilby markedets mest etterspurte betalingsalternativer til kundene sine samtidig som de opprettholder de høyeste standardene for sikkerhet, opplyser Svea.

– Vi gleder oss til å jobbe med Flow for å tilføre hverandre gode løsninger innen ehandel, sier Gustaf Holm, ansvarlig for Payments hos Svea.

Partnerskapet vil dra nytte av styrkene til både Svea og Flow, ved å kombinere Sveas betalingsløsninger med Flows ekspertise i å skape sømløse og personlig tilpassede ehandelsopplevelser. Målet er å gi forhandlere en omfattende pakke med betalingsløsninger som ikke bare forenkler transaksjoner, men også forbedrer den overordnede handelsopplevelsen for forbrukerne.

– Ved å kombinere styrkene våre og lang fartstid innen ehandel ønsker vi å gi forhandlere verktøyene de trenger for å optimalisere betalingsprosessene sine og levere gode handleopplevelser for kundene, sier Holm.

Tommy Sparøy, Head of Sales & Partners hos Flow Solutions, uttrykker begeistring for partnerskapet med Svea Bank AB, Filial i Norge, og sier:

– Vi er svært glade for dette spennende samarbeidet med Svea. Gjennom å kombinere vår ehandels- og retail-ekspertise med deres på betaling, ser vi ser frem til å forme fremtiden for e-handel. Dette partnerskapet vil ikke bare forenkle transaksjoner for forhandlere, men også forbedre den totale handels opplevelsen for kundene våre.

Commercial on Martech