(Foto: Teamtailor)
Breaking news

95 000 bruker deres employer branding-plattform hver måned – nå verdsettes selskapet til milliarder

Teamtailor henter 10 millioner euro fra investoren Sprints Capital.

I dag hjelper Teamtailor over 6 000 selskaper med å forbedre rekrutteringsprosessene sine, tiltrekke seg de beste talentene og administrere kandidater.

Den sterke veksten selskapet har opplevd tidligere år har fortsatt inn i 2022 og i følge en pressemelding forventer de positiv inntjening for første halvår.

Det svenske selskapet har over 95 000 månedlige aktive brukere over hele verden og 240 ansatte, med kontorer i Stockholm, London, Helsinki, Austin og Auckland.

Med den nye investeringen skal selskapet styrke produktutviklingen og ekspandere til nye markeder som USA.

– Vi har sett fortsatt vekst på alle områder av virksomheten vår, og selv om vi ikke trengte denne ekstra finansieringen for å operere, setter denne nye investeringen oss i en enda sterkere finansiell posisjon og lar oss gå raskere på muligheter slik vi ser dem. . Våre hovedfokusområder er produktutvikling, internasjonal ekspansjon og å fortsette å bygge vårt team globalt, sier Sara Arildsson, administrerende direktør i Teamtailor.

I forbindelse med nyemisjonen vil verdsettelsen være 3,4 milliarder svenske kroner før emisjonen, skriver Breakit. Da Sprints Capital gikk inn i 2020 var verdsettelsen 550 millioner før emisjonen.

Commercial on Martech