Pål Wibe fra Whiteaway (Pressefoto)
Nyhet

Norsk retail-guru blir ny styreleder i dansk selskap

Whiteaway Group har utnevnt norske Pål Wibe som ny styreleder. Han erstatter Johannes Gadsbøll, som fortsetter som styremedlem i hvitevaregruppen.

Norske Pål Wibe, tidligere administrerende direktør i retailselskapet XXL ASA og Europris ASA, har nettopp tiltrådt som ny styreleder i Whiteaway Group. Han erstatter nåværende styreleder Johannes Gadsbøll som fortsetter som styremedlem.

Pål Wibe har mange års erfaring med detaljhandel og ledelse fra en rekke styre- og direktørverv i Norden de siste tjue årene – sist som administrerende direktør i det nordiske detaljhandelselskapet XXL ASA. For de som kjenner norsk retail godt, er det vel få som fortjener merkelappen “retail-guru” enn Pål Wibe.

– Whiteaway Group er et virkelig spennende selskap med stort potensial. Selskapet har en imponerende sterk posisjon på det danske markedet, og har lagt en god og ambisiøs strategisk plan for vekst i Norden de neste årene. Jeg gleder meg til å starte og bidra til den videre utviklingen av selskapet i samarbeid med det øvrige styret og ledelsen, sier Pål Wibe.

Avtroppende styreleder Johannes Gadsbøll fortsetter:

– Whiteaway Group er i dag et nordisk selskap med aktiviteter på tvers av Danmark, Norge og Sverige. I dette lys er vi veldig glade for å kunne ønske Pål Wibe velkommen som ny styreleder i Whiteaway Group. Jeg er overbevist om at Pål er den rette styrelederen til å fortsette reisen vi er på. Jeg setter stor pris på samarbeidet vi har i styret og i Whiteaway Group og ser frem til å fortsette arbeidet med Pål om bord.

Pål Wibe tiltrådte formelt som ny styreleder i Whiteaway-gruppen 8. april 2024.

Commercial on Martech