(Foto: Adtraction)
Nyhet

Skroter affiliate-plattform ett år etter oppkjøpet av konkurrent

Adtraction og Adservice har besluttet å samle driften under én felles plattform.

Partnere og annonsører fra begge selskapene vil nå drive sin affiliate markedsføringsaktivitet utelukkende på Adtractions plattform. Målet er å skape en plattform som forbedrer service, teknologi og vekstpotensial for partnere og annonsører.

Adtraction kjøpte opp Adservice i januar 2023. Siden den gang har de to plattformene blitt drevet hver for seg, slik at partnere og annonsører kan kjøre programmer på begge plattformene.

Nå har selskapene i fellesskap besluttet å gå videre med én plattform. Adtractions plattform er den største etter brukervolum i Europa, hevder Adtraction i en pressemelding, og vil derfor være selskapets satsing fremover.

Det er noen viktige fordeler som denne endringen vil gi både Adtraction- og Adservice-kunder.

Ved å øke antall partnere og annonsører i Adtraction sin plattform vil verdien av plattformen og muligheten for positive nettverkseffekter øke for alle brukere. Annonsører vil få tilgang til flere partnere i én samlet plattform, mens partnere vil ha et større utvalg av annonsører.

I tillegg vil en forening av plattformene strømlinjeforme rapportering, kontoadministrasjon og optimalisering av partnermarkedsføringsprogrammer. Adtraction og Adservice deler allerede kontorer i flere markeder, og vil kunne jobbe sammen mot det felles målet om vekst for alle partnere og annonsører.

Simon Gustafson, administrerende direktør og grunnlegger av Adtraction kommenterer:
Vårt fokus har alltid vært å hjelpe annonsører og partnere med å vokse virksomheten sin, og vi vil være i en bedre posisjon til å fokusere på dette når vi jobber på samme plattform. Tidligere migreringer av trafikk fra Connects og Digital Advisor har hjulpet oss med å utvikle og optimalisere migrasjonsprosessene våre, og vi vet nøyaktig hvordan vi skal migrere kontoer fra Adservice på en sømløs måte. Nå ser vi frem til å jobbe sammen på én plattform, og mulighetene som oppstår gjennom en kombinert organisasjon.

Commercial on Martech