Arash Saidi fra Kindly. Foto: Kindly
Nyhet

Profilert martech-eier gir seg som toppsjef – arvtakeren er klar

Arash Saidi som frem til nå har ledet Kindly, blir nå CTO i selskapet frem til sommeren. Etter det vil kun være styremedlem i selskapet.

Kindly ble startet av Arash Saidi og John Antonio Nilsen i 2016, under navnet Convertelligence. Kindly ble i 2020 slått sammen med Recheckit. I 2021 fikk selskapet navnet Kindly.

Arash Saidi beholder sin eierandel i selskapet på 15 prosent.

Gunnar Bjørkavåg som frem til nå har vært styreleder i Kindly, overtar roller som CEO, opplyser Kindly i en pressemelding.

Bjørkavåg kjenner ikke bare Kindly godt, men har også en tett relasjon til Erik Must som er største eier i Kindly med cirka 30 prosent eierandel.

Gunnar Bjørkavåg var nemlig tidligere administrerende direktør i NHST Media Group (som bl.a. eier Dagens Næringsliv, nå under navnet DN Media Group), der Erik Must var en betydelig eier (nå DN Media Group). Siden 2018 har Bjørkavåg også jobbet som investor for Erik Must.

Det er ingen enkel oppgave Gunnar Bjørkavåg begir seg ut på. Omsetningen i Kindly har gått kraftig opp siden 2020 og endte i 2022 på vel 47 millioner kroner, men med et resultat før skatt på minus 15,7 millioner kroner er det fortsatt mye å gjøre. Kindly opplyser til Dagens Næringsliv at omsetningen for 2023 vil lande på vel 60 millioner kroner.

Kindly har 55 ansatte i Oslo, Stockholm og København.

Commercial on Martech