Foto: Bring
Pressemelding fra partner

Black Friday-vekst hos Posten: Så mange flere pakker ble sendt i år

I løpet av forrige uke sendte Posten Bring ut rundt 2,5 millioner pakker til nordmenn over hele landet.

Årets Black Friday utløste rekordhøyt aktivitetsnivå hos Posten Bring, som kan rapportere om et pakkevolum som ble rundt 12 prosent høyere enn fjoråret.

– Mye tyder på at mange av oss startet julehandelen tidlig i år. Posten Bring har aldri tidligere håndtert så store pakkevolum under Black Friday, sier Thomas Støkken, konserndirektør for e-handel og logistikk i Posten Bring.

Terminalarbeidere, postbud og ansatte på hentesteder har hatt sin fulle hyre med å få levert ut alle pakker som har kommet inn.

– Vi har stilt godt forberedt til årets høysesong og hentet inn rundt 750 ekstra medarbeidere for å kunne ta unna de store pakkevolumene og sikre høy leveringskvalitet. Det er grunn til å tro at de største pakkevolumene ligger foran oss de kommende dagene. Mange av de bestillingene som har blitt gjort de siste dagene kommer inn på terminalene denne uken – og trøkket frem mot jul vet vi alltid er høyt, avslutter Støkken.

Forrige uke ble det satt rekord i antall pakker som ble utlevert i Pakkebokser, en selvbetjent løsning hvor kundene kan hente pakker hele døgnet.

Commercial on Martech