Foto: Farmasiet
Nyhet

Svenske Ingrid sikrer seg gull-kunde i Norge

Norges største nettapotek innleder samarbeid med leveringsplattformen Ingrid.

Målet med avtalen er at apotek-kundene skal motta sine bestillinger enda tryggere og raskere enn i dag.

– Farmasiet er et teknologidrevet og innovativt selskap, og er stadig i vekst. Vi må derfor hele tiden utvikle digitale løsninger og løse konkrete problemstillinger for å utvikle tilbudet til kundene, sier Hilde Andersen-Gott som er CTO i Farmasiet i en pressemelding.

Farmasiet har etablert seg som en pioner innen både farmasi og netthandel, og har utfordret de tre andre store norske apotekkjedene som primært fokuserer på fysiske butikker. Siden oppstarten i 2014 har Farmasiet opplevd betydelig vekst, og med salg på godt over en halv milliard norske kroner i 2023 har Farmasiet styrket sin posisjon i det norske markedet. Å hele tiden jakte de beste løsningene for kundene har tiltrukket hundretusenvis av nye kunder de siste årene.

For å være enda mer effektive på logistikk og transport, har Farmasiet henvendt seg til Ingrid, en digital plattform for booking og styring av pakkelevering fra netthandelen.

– Farmasiet er et teknologidrevet og innovativt selskap, og er stadig i vekst. Vi må derfor hele tiden utvikle digitale løsninger og løse konkrete problemstillinger for å utvikle tilbudet til kundene. Implementeringen av Ingrid har allerede gitt økt effektivitet, sier Hilde Andersen-Gott som er CTO i Farmasiet.

Commercial on Martech