Piotr Zaleski, CEO hos Ingrid (Foto: Ingrid)
Breaking news

Henter mer enn 200 millioner kroner fra Schibsted og Verdane

Leveringsopplevelsesplattformen Ingrid annonserer en overtegnet finansieringsrunde på 21 millioner euro ledet av Verdane og Schibsted Ventures.

Ingrids leveringsopplevelsesplattform kobler sammen forhandlere, transportører og forbrukere for å skape en bedre handleopplevelse og omtales gjerne som «Klarna for leveranser».

Ingrid brukes av 250 ehandlere, behandler over 40 millioner bestillinger per år i over 180 land og bygger et stadig mer internasjonalt utvalg av kunder, inkludert Paul Smith, ME+EM, Sneakersnstuff, Estrid og Farmasiet.

Ingrid-kunder har oppnådd over 15 prosent økning i konvertering, 10 prosent netto leveringskostnadsbesparelser og 82 prosent økning i fraktinntekter, hevder selskapet i en pressemelding

Ingrid har inngått samarbeid med Verdane for å fortsette selskapets vekst gjennom internasjonal ekspansjon og produktutvikling. Ingrid har også nylig utvidet sin produktportefølje gjennom oppkjøpet av returplattformen Turnr, annonsert i november 2023.

Piotr Zaleski, administrerende direktør og medgründer av Ingrid, sier:

– Alle som noen gang har handlet på nettet har hatt en dårlig leveringsopplevelse. Ingrid er her for å endre det. Vi går inn i en levering-først-æra der levering ikke lenger er en ettertanke. Produkt og pris har tradisjonelt vært de to viktigste beslutningsdriverne for forbrukerne, men levering er like integrert nå. Forhandlere som ikke tilpasser seg denne virkeligheten vil miste kunder til konkurrenter som tilbyr personlig levering via et bredt nettverk av kjente globale aktører og hyperlokale transportører. Det er her Ingrid kommer inn. Vi er posisjonert til å drive grunnleggende endring i bransjen, og hjelpe mellommarkeds- og bedriftsforhandlere med å skape en leveringsopplevelse som driver kjøp, kundelojalitet og -tilfredshet.”

Björn Beckman, rektor ved Verdane, sier følgende i forbindelse med emisjonen.

– Hos Verdane er vi glade for å styrke partnerskapet vårt med Ingrid – et selskap vi anser for å ha kategorilederpotensial i det europeiske markedet for leveringsopplevelsesprogramvare. Med sin ledende teknologi og innovative produktsuite som dekker hele e-handelens forbrukerreise, er Ingrid godt posisjonert for å forbedre netthandelsopplevelsen for både selgere, transportører og forbrukere. Som den foretrukne partneren til voksende teknologiaktiverte virksomheter over hele Europa og med sin omfattende erfaring med å støtte programvarevirksomheter, er Verdane perfekt posisjonert for å støtte Ingrid mens den fortsetter å utvide sin plattform og skalere sine operasjoner over hele Europa. Vi ser frem til å samarbeide tett med Piotr Zaleski og teamet hans på denne reisen.

Commercial on Martech