Josefin Dalum fra NetOnNet (Foto: KOmplett Group)
Nyhet

Josefin Dalum blir ny toppsjef for Kompletts elektrokjede

Nå er det klart hvem som tar over som ny administrerende direktør i elektronikkjeden NetOnNet.

Josefin Dalum tar over som administrerende direktør i elektronikkjeden NetOnNet fra 1. desember. Hun tar også plass i konsernledelsen i Komplett Group.

Josefin Dalum er 40 år og har erfaring fra en rekke ulike ledende stillinger i næringslivet. Hun kommer sist fra rollen som finansdirektør i NetOnNet.

I ti år har Dalum jobbet for Moment Group, notert på Nasdaq Stockholm, som finansdirektør og fungerende administrerende direktør. Videre har hun blant annet vært ansvarlig for finanskontrollteamet hos Polestar under Polestars børsnotering på Nasdaq New York. Josefin Dalums har også erfaring som revisor i EY, og har et solid faglig fundament fra Handelshøyskolen ved Lunds universitet.

– Det er med både ydmykhet og stolthet jeg begynner på mitt nye oppdrag som administrerende direktør for å fortsette NetOnNets spennende reise sammen med konsernledelsen i Komplett Group, NetOnNets ledelse og ansatte, kommenterer Josefin Dalum.

– Jeg ser frem til å jobbe på tvers av det norske og svenske markedet og bidra til å styrke vår posisjon både i Norge og i Sverige. Vi er klar over de utfordrende tidene for våre kunder og NetOnNet streber etter å tilby forbrukere konkurransedyktige priser i en tid hvor hver krone teller. Basert på vår sterke prisposisjon har selskapet en god startposisjon for å fortsette å ta markedsandeler i en utfordrende tid. NetOnNets tydelige verdigrunnlag og bedriftskultur vil være en viktig suksessfaktor i det arbeidet.

Josefin Dalum etterfølger Susanne Holmström, som med suksess drev NetOnNet som administrerende direktør de siste fem årene. Susanne Holmström forlot konsernsjefstillingen 31/10 og ble midlertidig erstattet i løpet av november av Komplett Groups konsernsjef Jaan Ivar Semlitsch.

Commercial on Martech