(Foto: istockphoto.com)
Nyhet

Norsk SMS-leverandør styrker partnerskapet med Meta og Microsoft

LINK Mobility melder i en børsmelding at de har utvidet partnerskapssamarbeidet med både Meta og Microsoft.

Link Mobolity er nå en av Metas utvalgte leverandører for WhatsApp, noe som ifølge en børsmelding skal være et steg opp fra forrige partnernivå.

WhatsApp er den største digitale meldingskanalen etter SMS globalt og opplever betydelig vekst for samtalevarsler, markedsføring og CCaaS-løsninger.

Link Mobility ruller for tiden ut samtale-e-handelstjenester knyttet til den populære WhatsApp-kanalen til flere forhandlere, inkludert moteforhandleren Mango. I tillegg opplever LINK sterk etterspørsel fra kunder som ønsker å bevege seg tradisjonelle
papirutskrift over til digitale markedsføringsblader på WhatsApp.

I dag har Link Mobility 51 000 bedriftskunder.

– Vårt styrkede partnerskap med Link Mobility vil ytterligere støtte WhatsApp-adopsjon og verdiskaping. WhatsApp er en ideell kanal for digital markedsføring, varslinger og samtaler, og tilbyr friksjonsfrie interaksjoner mellom bedrifter og mobilbrukere, sier Katerina Karellas, EMEA Channel Partnerships, Business Messaging hos Meta i en børsmelding fra Link Mobility.

LINK har også inngått et samarbeid med Microsoft som en integrert SMS-leverandør for sine Dynamics 365 Marketing and Sales-løsninger.

Commercial on Martech