(Foto: Northmill)
Breaking news

POS-selskapet kjøpes opp – vil gå til krig mot giganter som Zettle, Adyen, Square og Klarna

Det er ingenting å si på selvtilliten til Northmill. Med sitt nye oppkjøp er de klare til å krige med markedets største betalingsleverandører.

Moreflo kan enklest beskrives som et alternativ til Zettle. Deres betalingsløsning benyttes av 2 500 butikkforhandlere og deres 400 000 sluttkunder i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Selskapet Moreflo AB kjøpes nå opp av fintech-selskapet Northmill og endrer navn til Northmill Flo AB.

Tord Topsholm, administrerende direktør i Northmill sier følgende om sitt nye datterselskap.

– Vi vil gi forhandlere verktøyene til å tilby en god opplevelse for sluttkunder, uansett hvordan eller hvor de velger å handle.

Forventer store endringer i markedet

Markedet vil se veldig annerledes ut om bare et par år, mener Topsholm.

– Neste generasjons shopping vil være uten grenser der sosiale plattformer, butikk og ehandel er det samme. Som et teknologiselskap med svensk banklisens i konsernet kan vi bruke erfaringen til å bruke data for å skape en virkelig god kundeopplevelse. Samtidig kan vi utfordre med en bedre pris og en personlig kundeservice. Fremover ser vi også at vi vil kunne introdusere en rekke smarte betalingsløsninger i butikkene.

Klare til å utfordre gigantene

For å lede satsingen videre har Northmill også rekruttert Mikke Selander, medeier og tidligere administrerende direktør i Point-of-Sales-selskapet Ancon.

– Det er noen få store aktører i markedet i dag som Zettle, Square, Adyen og Klarna, mens andre neo-banker, inkludert Revolut, velger å satse i markedet. Men ingen nærmer seg markedet slik vi vil. I løpet av mine mer enn 15 år i bransjen har jeg aldri sett et selskap så godt rustet til å endre måten vi handler på, som Northmill. Forholdene er perfekte for en europeisk utrulling og det er allerede tilstedeværelse i Danmark, Finland, Norge og Sverige.

Commercial on Martech