Peter Andersson fra NetOnNet (Foto: Komplett Group)
Nyhet

Skal løfte Kompletts elektronikk-satsing til nye høyder

Peter Andersson er mannen som skal få virkelig fart på NetOnNet i Norge.

NetOnNet, en utfordrer innen forbrukerelektronikk i Norge og en del av Komplett Group, har i dag utnevnt Peter Andersson som ny Country Manager for NetOnNet i Norge.

Peter Andersson, som har lang fartstid i bransjen, blir også ansvarlig for alle nyetableringer i Norge og Sverige og inngår i NetOnNets ledergruppe.

Rollen som Norgessjef overtar han fra Trygve Hillesland, som nylig ble leder for svenske Webhallen. Nå skal Norgessatsningen til NetOnNet styrkes videre.

– Det er med stor glede jeg annonserer at Peter Andersson tar over rollen som Country Manager for NetOnNet Norge. Peter er et kjent og kjært ansikt for oss – og en velkjent profil i bransjen – som en del av NetOnNet-familien i over 17 år. De siste tiårene har har vist enestående lederegenskaper i ulike roller innen selskapet. Hans erfaring og kunnskap om bransjen, om NetOnNet-filosofien og ambisjonene for det norske markedet vil være uvurderlig for vår videre vekst i Norge, sier Josefin Dalum, administrerende direktør i NetOnNet i en pressemelding.

Det er en tydelig uttalt strategi om å satse på Norge for NetOnNet, som de siste to årene har vært en del av Komplett Group.

– I 2024 vil NetOnNet åpne nye lokaler i Stavanger og utvide ytterligere i Norge. Vår vekststrategi er klar, og jeg er overbevist om at vi vil fortsette å levere enestående kundeopplevelser. Norge trenger en utfordrer som oss, og vi har planer om å synes i enda flere byer i tiden fremover, sier Andersson.

Peter Andersson tiltrer sin nye stilling med umiddelbar virkning, og etterfølger dermed Trygve Hillesland som har ledet Norge frem til han nylig ble administrerende direktør i Webhallen, en svensk elektronikkjede som er en del av samme konsern.

Commercial on Martech