Robert van Toor (Foto: Johan Strindberg / Power)
Nyhet

Seks måneder etter den svenske lanseringen har kundeklubben nådd én million medlemmer

Seks måneder etter den svenske lanseringen har POWERS kundeklubb nådd én million medlemmer

For et drøyt halvår siden overtok POWER MediaMarkts svenske virksomhet. Kundeklubben MyPOWER har siden opplevd en voldsom vekst, og nå kan elektronikkkjeden avsløre at klubben har nådd én million medlemmer i Sverige.

Siden overtakelsen av MediaMarkts svenske virksomhet i august har POWERs medlemsklubb MyPOWER vokst jevnt og trutt, opplyser elekronikk-kjeden i en pressemelding.

Intern statistikk viser at én av to kunder velger å melde seg inn i MyPOWER, og nå har klubben passert milepælen på én million medlemmer. Power forklarer den sterke veksten i stor grad med bonussystemet, hvor medlemmene får to prosent bonus på alle kjøp.

– Det at vi nå er én million POWER-fans i Sverige etter bare seks måneder er et fantastisk bevis på at konseptet vårt lønner seg og at virksomheten vår blir satt pris på! Dette føles utrolig gøy og vi ser frem til å fortsette å tilby alle nåværende og potensielle MyPOWER-medlemmer eksklusive tilbud og bransjens beste bonussystem, sier Robert van Toor, administrerende direktør i POWER Sverige.

De opplyser også at MyPOWER-medlemmer for cirka 62 prosent mer omsetning sammenlignet med ikke-medlemmer, mens de besøker kjeden i gjennomsnitt 54 prosent oftere enn ikke-medlemmer.

Commercial on Martech