Carolyn Schnare (Chief Content Officer), Mats Danielsen (CEO), Dan Munford (Investor, Advisory Board) og Bob Stein (styreleder). (Foto: Pressebilde)
Nyhet

Med Viking-millioner skal Liquid Barcodes sette fart i Nord-Amerika og Europa

Viking Venture kunngjør i dag sin investering i Liquid Barcodes.

Liquid Barcodes er et norsk teknologiselskap som driver lojalitets- og abonnementsprogrammer for kunder innen dagligvare- og kiosk-segmentet.

Nå får de Viking Ventures med på eiersiden.

– Med den bemerkelsesverdige amerikanske suksessen har selskapet oppnådd en posisjon mange nordiske selskaper bare drømmer om. Vi er glade for å støtte deres ambisjon om å bli den ledende plattformen for abonnements- og lojalitetsprogrammer på tvers av alle nærbutikker, sier Joar Welde, Partner i Viking Venture og ny styreleder i Liquid Barcodes i en pressemelding.

Merkevarer som Circle K, 7-eleven, Sunshine Gasoline Distributors, Couche-Tard og Reitan Convenience er blant kundene til Liquid Barcodes. Selskapet har kunder over hele verden med 40 prosent av inntektene fra USA.

– Vi er veldig glade for å ha Viking Venture som investor og majoritetseier i Liquid Barcodes for å bidra til å akselerere veksten vår i Nord-Amerika og Europa. Viking Venture bringer dyp B2B SaaS-ekspertise med et team som har en imponerende merittliste i å skalere nordiske selskaper. Viking-teamet er 100 % på linje med vår forretningskultur og lidenskap for detaljhandel, og deres ekspertise og støtte vil være avgjørende når vi fortsetter å hjelpe convenience- og foodservice-forhandlere med å øke veksten deres med vår abonnements- og lojalitetsplattform, sier Mats Danielsen, administrerende direktør i Liquid Barcodes.

Commercial on Martech