Elisabeth Stenersen, daglig leder i Wolt Norge (Foto: Pressebilde)
Podcast

Som underdog må Wolt være bedre enn konkurrentene

Teknologiselskapet Wolt betrakter seg selv som en underdog. Dette har tvunget dem til å alltid gjøre ting bedre enn konkurrentene.

I dag leverer Wolt restaurantmat, dagligvarer og andre produkter på litt over 30 minutter i flere byer i Norge.

Det store gjennombruddet for Wolt i Norge kom under koronapandemien. Pandemien endret kundenes atferd, men Wolt har fortsatt å vokse. Abonnementstjenesten Wolt+, som gir gratis levering, har også blitt godt mottatt av norske forbrukere.

I denne episoden av podkasten Netthandelstrender snakker programleder Urban Lindstedt med Elisabeth Stenersen, daglig leder i Wolt Norge.

I dag er Wolt mer enn bare en leverandør av restaurantmat. De har satset hardt på både detaljhandel og samarbeid med tredjeparter med mål om å på sikt å bli leveringstjenesten for alt og alle.

Vi snakker om utfordringene og behovene med levering på 30 minutter, der punktlighet er viktigere enn å være rask. Vi diskuterer også utviklingen innen salg av dagligvarer på nett.

Wolt etablerte seg først i Trondheim i Norge i 2018, og året etter også i Oslo. Wolt Norge hadde en omsetning på 231 millioner kroner i 2021 og har fortsatt å vokse selv etter koronapandemien.

Commercial on Martech